onsdag, augusti 18, 2021

Svullen inte bara runt midjan



Ursäkta nakenchocken. I måndags tog jag ju vaccinspruta nummer två mot covid-viruset. Igår kring lunch så började jag få ont i armhålan och svullna upp rejält i lymfkörteln. Efter egenställda cancerdiagnoser så hittade jag sedan att det var en någorlunda vanlig biverkning från vaccinet. Idag är det nästan lika svullet och ömt. Obehagligt. 

Efter jobbet igår så hämtade jag Alfons på dagis, vi åkte sedan hem och beställde en varsin pizza på foodora. Smidigt och billigt med gratis utkörning. Vi hade en mysig stund i soffan med mat och film. 

Inatt fick jag äntligen till bra sömn. Det var oerhört välbehövligt och skönt. Dock trött ändå idag, såklart. Men det är väl från dålig sömn tidigare, mycket träning, vaccinet och så vidare. 

Lämnade Alfons i bil till dagis, därefter var jag millimetrar från att frångå min rutin med att cykla till jobbet, men i sista stund tog jag mitt förnuft till fånga, vände hemåt och tog cykeln istället. Anledningen till detta är att det varit galet mycket regn och väta ute. Men jag är ju inte gjord av socker. Viktigt att hålla i vardagsmotionen för min självkänsla. 

Vad gäller träning så får vi se efter jobbet idag om det blir något, eller om jag tar en till lugn dag. Det visar sig. 

Inga kommentarer: