tisdag, augusti 17, 2021

Åter i tjänst, nya skor, sömnbrist och annat



Full fart i BMX-banan vid Plättbacken 




Munkpaus 




Mitt hjärta smälter. Alfons fick träffa Boris igen förra veckan. Det är en stor livssorg jag har, att inte kunna ha kvar Boris. Men han mår bra hos familjen han är hos och dom har mycket mer tid för honom. Fast det är klart att både Alfons och jag saknar honom. 




Lite tråkigt att jag inte har tillgång ens till en vattenslang där jag bor. Så förra veckan fick jag ta cykeln i bilen till en biltvätt för att spola av den. Gillar att ha bra skick på mina saker. 




Hämtade ut en ny variant av Hoka Carbon Rocket igår, denna modell heter ”Rocket X”. Kommer ha den till snabbare löpningar på asfalt. Kändes riktigt fin både i handen och på foten. 


Hej på er!

Nu är det slut på sötebrödsdagarna med ledighet, sol och värme. Mardrömmen med höst, mörker, stress och press är här. Hösten är ett vansinne. Vem uppfann den ens?! Men som jag varit inne på förut, jag tycker det är jobbigt med förändringar, men kommer jag väl in i det så brukar det rulla på bra. Livets svängningar. 

Igår var första jobbdagen. Jobbet känns bra faktiskt, kul. Mitt i gårdagen så tog jag min andra dos vaccin också. Så nu är man dömd och märkt. Enda biverkningarna jag känt efter båda sprutorna är ont i armen. Skönt det i alla fall. 

Återigen har jag sovit dåligt ett antal dagar. Eller katastrofalt är en mer rättvis benämning. Klockan tickar på, jag ligger klarvaken, vrider mig, tänker, oroar mig, funderar och så vidare. Dessutom så verkar jag ha någon form av ”restless legs” också. Det kliar vansinnigt mycket i framförallt vaderna, sjukt irriterande. Brukar sluta med att jag får gå upp, stretcha, foamrolla och slå mig på benen. Det blir en stor stress att inte sova som man vill. Det sätter sig på huvudet, tankar om att det inte är någon idé att lägga sig för att jag ändå inte kan somna. En ond spiral. Men det är något jag haft från och till under hela livet. Viktigt med bra rutiner, något som jag måste erkänna att jag inte alltid håller till punkt och pricka. 


När det kommer till träning så är ju det också en stress. Här måste jag försöka lugna mig lite och vara nöjd med det som blir gjort. Förra hösten/vintern blev det nog lite för mycket av det goda och jag var ganska sliten. I år ska jag försöka att vara lite mer avslappnad och lägga in en återhämtande vecka emellanåt. Sen också försöka släppa ”timjagandet” och istället fokusera på att göra bra pass. Det är planen och förhoppningen i alla fall, sen hur det blir är en annan sak. Upp och ner, återigen. 

Börsen har inte varit så rolig på slutet. Jag sitter kvar mestadels i surdegen Embracer. Bara att försöka rida ut stormen. Inget fundamentalt har ändrats i bolaget och jag tror på det på sikt. Hela sektorn har varit pressad en tid. Såklart är det tråkigt att se hela årsinkomster försvinna på en vecka, men jag tror fortsatt att det kommer bli bra framöver. När det sker är dock en annan fråga. 

Jag har ett par Sudio ett-hörlurar som jag kan sälja för 500:-, helt oanvända. Kontakta mig om du är intresserad!


Inga kommentarer: