måndag, augusti 30, 2021

Sjukstuga järnet



Här händer det inte mycket idag kan jag lova. Under gårdagens träningspass så högg det till i ryggen på slutet av uppvärmningen. Jag genomförde ändå passet, det gick väl an, men inte så mycket mer än att det gick. Dålig känsla och låg puls. Därefter har ryggen nästan bara blivit sämre. 

Förr om åren hade jag en ständig värk i ryggen, men sedan något år tillbaka så har jag varit väldigt förskonad från det, skönt nog. Nu tror jag att det är någon form av ryggskott jag dragit på mig. Har ätit maxdos av både ipren och alvedon, men det har inte ens tagit udden av smärtan. Har nu fått diklofenak utskrivet, får se om det hjälper! 

Jag sov gott inatt, trots att jag vid flera tillfällen vaknade av smärtan när jag försökte vända mig. Kan knappt röra mig här hemma. Så kan det gå. Jag är dock inte alltför moloken eller orolig, utan jag är ganska säker på att det är en muskelär smärta som kommer gå över i sinom tid. 

Igår så kom Alfons hit med en ganska snorig näsa, så det kommer bli 1-2 dagars VAB nu efter denna pappadag. Typiskt det också! Men men, jag försöker se detta som positivt. Jag har varit sliten och trött den senaste tiden, så kroppen behöver nog få lite lugn. Vi får se om jag hinner repa mig till Lidingöloppet, det lär visa sig. 

För att tjocka till mig ännu mer så har vi idag gjort snickerskakor inför Alfons kalas. Han fyller fyra år på onsdag, den gamle mannen! Så trots ryggvärken från helvetet så har jag varit och handlat (Alfons fick sitta med paddan i bilen), hämtat ut diklofenak och snabbtvättat bilen som var lite dammig. 

Det har blivit en del dötid i soffan idag, men vad ska man göra när den ena är snorig och den andra har en rygg som halvt gått av?! 

På börsfronten är det inget nytt för min del. Sitter kvar i runk-Embracer som sakta men säkert rullar ner i avgrunden. Snart drar jag fan av plåstret och säljer med rejäl förlust. Men då kan man ge sig fan på att det vänder också.. Så det är väl lika bra att fortsätta lida i detta elände. Men den dagen (om det nu kommer hända) den når ATH igen så kommer jag nog sälja av hela innehavet, för denna lekstuga i kursen är inget för mina nerver. 

Hoppas på att ni har en bättre måndag än jag och att vår dag blir bättre imorgon! Det positiva är att jag inte är alltför bitter, inte det minsta faktiskt. 

Inga kommentarer: