fredag, augusti 20, 2021

Serva Benzen och lite annat!









Kreditköpt…? Haha. 


Hej på er! 

Bilderna ovan på nya Benzen. Är faktiskt nöjd med den och kommer sköta om den på bästa sätt, precis som den förra. Något trött motor kanske, en C200 med 150 hästkrafter. Men för mig som aldrig kör fort, utan hellre spar bränsle och försöker slita mindre på den så är det helt lagom. 

Bilen var ej servad när jag köpte den, men jag tjatade på försäljaren så att vi till slut kom överens om att denne betalade delarna som behövdes för servicen och så får jag göra det själv. Jag kollade helt enkelt upp vilka saker som görs och byts på den aktuella servicen och beställde sedan de prylar som behövdes. Säkert många andra som gör liknande, men jag tyckte ändå jag kom på något banbrytande. Sen brukar jag få bra hjälp av min pappa och de flesta går också att hitta på Youtube. 

På tal om Youtube så hoppas jag att ni prenumererar på min kanal!? 

En annan rekommendation jag har är att ni skaffar Fello som mobilabonnemang. Använder ni denna länk så får ni en månad extra till halva priset. Jag är sjukt nöjd med Fello som använder Telias nät, men till ett mycket lägre pris! 

Ni kan också få köpa reklam på denna sida. Kontakta mig så hittar vi något bra! 

Idag är det fredag och snart helg. Det har varit en tuff start och omställning från åtta veckors ledighet. Men jag drar mig till minnes att jag alltid känner lika varje höst. Bara att försöka göra det bästa av situationen. 

Min plan idag är att jag efter jobbet ska försöka köra ett pass ute på balkongen igen. Hoppas min kropp är lite piggare än tidigare i veckan!


Inga kommentarer: