tisdag, juli 20, 2021

Vila och biltrix



Oavsett vad så vill jag ha bra skick och puts på mina saker. Det gäller allt från bilar, till hemmet och träningsprylar. Allt känns så mycket bättre då och grejerna håller längre! 




Long hair, dont care!




Alfons och Ruben vid sommarstugan. Nej, det har inte slagit slint så att jag köpt ett nytt djur. 


Hej på er. 

Igår var jag i sommarstugan i princip hela dagen. Träning först och sen lek. Det blev till och med ett dopp. Mot kvällen åkte jag sedan hem, medan Alfons fick vara kvar med farmor. 

Idag har jag och pappa fixat med min bil. Hoppas nu att bromsen är okej så att den går igenom besiktningen nästa fredag. Sen är det nog läge att byta in den. Men mina aktier har inte varit något att hurra för på slutet, så det tar emot att sälja av nu. Men vi får se helt enkelt. Jag är ju lite av en försiktig general när det kommer till pengar. 

Förutom bromsen så har vi fixat mina parkeringssensorer bak. Det var ett kabelbrott som gjorde att dom inte fungerade, så det var enkelt fixat när jag väl hittade problemet. 

Som ni såg så passade jag även på att tvätta bilen både in- och utvändigt. 

Resten av dagen blir väl till att försöka vila huvudet och kroppen från träning. Sen ska jag också försöka förbereda så mycket jag bara kan inför helgen. Planen är att träna på bra onsdag-fredag, för att sedan få en vilohelg i stugan med Alfons!

Inga kommentarer: