lördag, juli 24, 2021

Axel ur led igenKOM-jakt i närheten av stugan. Resultatet: 2 av 2


Hej på er. 

Sen igår så befinner jag mig vid sommarstugan med Alfons. Vi blir här några dagar. Jag har byggt upp en buffert med träning, så jag fick vila både idag och imorgon. Men frågan är om det kanske blir längre vila än så?! Jag har nämligen för andra gången i mitt liv dragit min förbannade högeraxel ur led idag. På en helt onödig grej dessutom i samband med bad. Jag skulle hoppa ut på en flytmadrass från bryggan, av någon anledning så tappade jag balansen, tog emot mig med högerhanden och vips så var axeln ur led. Som tur är så hade vi en bekant i närheten som själv haft sin axel ur led vid flertalet gånger som la ner mig på bryggan och hjälpte mig få tillbaka den inom en minut. Tack för det! Nu efteråt är jag småöm, rädd och får händelsen uppspelad i huvudet gång på gång. 

Känner mig inte alltför kaxig just nu. Vet inte hur jag ska göra. Tror inte skidåkningen kommer bli lidanden. Men jag är mest rädd att jag nu dragit ut alla ligament kring axeln, så att den ännu lättare hoppar ur i framtiden. Har ni några tips så skulle jag bli glad? 

2 kommentarer:

Mang-O sa...

Ett jäkla gissel det där. Efter tredje luxationen blev det operation för egen del.

Adam Steen sa...

Ja faktiskt. Hoppas jag slipper det!