tisdag, juli 13, 2021

Utflyktsdag



Den här lilla mannen har varit på resa med farmor och farfar i helgen. Trött blir man av äventyr. 

En annan sak som inte gör en pigg är kombinationen av hård träning och lite sömn. Har haft en period igen med svårt att sova. När klockan ringer så är jag närmast förlamad i en lång stund, innan jag ens kan förmå mig att göra något. Men tids nog vaknar jag till liv igen. Ju närmare läggdags jag sen kommer, desto piggare blir jag och så börjar allt om igen. Har i flera veckors tid legat på 5-6 timmar per natt bara, jag som egentligen behöver åtta timmar. Det var två månader sedan sist. Så det kanske inte är konstigt att jag är lite trött. Inatt fick jag i alla fall in strax över sju timmar, vilket får anses som okej. 

Nu när det äntligen är lite solsken och värme ute så har jag börjat med att dra ner alla persienner, stänga fönstren och dra för gardinerna, för att inte få så varmt inne i lägenheten. Det fungerade rätt bra faktiskt! 

Idag så ska jag vila från träning och hänga med Alfons hela dagen. Planen är att ta en utflykt med cykeln. Jag tror att vi kanske åker till Sahlins struts för att kolla på strutsar. Det tycker nog Alfons om! 

Ha en fin tisdag!

Inga kommentarer: