onsdag, juli 14, 2021

Heldag på vift med Alfons





















Hej på er! 

Igår hade vi en fin dag, Alfons och jag. Vi tog cykeln bort till Sahlins struts först. Här matade vi strutsar, lekte, kollade på strutskycklingar, åt pannkakor  och åkte på en grön traktor. Mycket uppskattat för Alfons. 

På hemvägen så stannade vi till vid Stora Tuna kyrka. Alfons ville gå in där, så vi tog en liten tur dit. Det var väldigt spännande. Därefter så gick vi ner till Frostbrunnsdalen och gick en promenad där nere i den fina naturen. 

När vi sen var hemma så åt vi mat och därefter fick Alfons cykla och jag gick bredvid honom. Det nya stället att cykla till är fontänen vid Tjärnasjön, det är en spännande utflykt för honom. Vatten är något han verkligen gillar. 

Allt som allt en väldigt trevlig dag tillsammans. 

Idag ska jag ha honom tills i eftermiddag när hans mamma slutat jobbet, då ska Alfons dit och jag ska träna. Känner mig trött återigen efter en ny natt med svårt att sova. Att det alltid ska vara så.. Men med mycket kaffe så ska det nog ordna upp sig. 

Jag har en till liten skavank som stört mig från och till i veckor och det är i bröstryggen mellan skulderbladen. När jag rör ena armen i vissa lägen, eller huvudet så känns det som att jag ska få nackspärr. Det är precis i läget innan det ska fastna, men det hamnar aldrig där. Jag har googlat ihjäl mig och jag har försökt släppa på spänningar med foamroller och så vidare, utan framgång. Vet inte om det är axeln, nacken, skuldran eller kanske bröstmuskeln som gör det heller. Inte lätt att bli gammal. 




Inga kommentarer: