måndag, juni 21, 2021

Jobbmöte idag och svart eller vitt.



Hej och hå!

Ett steg i rätt riktning för mig vad gäller rutiner är att jag nu kommer ställa klockan på 08 varje morgon och jag får inte somna om efter det. Har testat denna rutin i några dagar nu och tycker det funkar bra. Att komma upp i tid kan såklart vara jobbigt för en kvällsmänniska som mig, men jag känner mig mycket bättre av det. 

Idag ska jag ta mig ut på en staktur på rullskidorna, därefter ska jag till en skola på ett möte för eventuellt jobb. Vi får se hur jag ska göra. Försöker väga för- och nackdelar med det, mot att ta ett jobb i Falun. Det lär lösa sig på ett eller annat sätt i alla fall. Känns ändå tryggt att få in lite pengar även framöver. 

När det kommer till träningen så vill jag ju träna på bra fortsatt och försöka åka fort i vinter. Men jag är inne i en period där det är svårt att ta mig ut på passen och jag är inte så sugen just nu på att tävla. Men det där brukar gå i vågor. En sak är säker i alla fall och det är att jag aldrig vill sluta träna. Träningen är för mig så mycket mer än att prestera på tävlingar. Jag vill försöka undvika åldrandet så gott det går, försöka hålla mig i god fysisk form för att orka med allt och så vidare. 

Min syn på saker och ting är ju mycket svart eller vitt. Nu när vi inte haft den här härliga värmen på några dagar, (sen i fredags tror jag) så har vi i min värld inte haft en solglimt på ett år ungefär. Samma med Embracer som bara ”rasar”, vilket för mig är samma som att vi inte haft en dag med uppgång på snart ett decennium. Lyckades inte hålla mig från dippköp där heller, så förra veckan blev jag på med belåning på 235, den står nu i cirka 223. Bra där. Men jag jobbar med pengar som ej ska användas på en lång tid framöver, så det är bara att rida ut stormen och blicka framåt. Jag vet hur snabbt det kan vända!

Nej, nu måste jag bege mig ut på träning!

Inga kommentarer: