lördag, april 10, 2021

710 timmar tränade! - TRX + 75 min halvhård löpning



Cyklade till Systembolaget idag, en affär jag sällan besöker nu mer, där köpte jag en miniflaska av Moët och en Amarone. Värt att fira att jag klarat av målet med 710 träningstimmar (på 50 veckor och 6 dagar)!


Hejsan! 

Nu äntligen är målet avklarat och jag kan tillåta mig själv att slappna av en aning. Ska bli skönt att under de kommande två veckorna bara jobba och sedan inte göra något mer. Skönt med rutiner igen med jobb ändå faktiskt. Har en tendens till att skjuta på dagarna när jag är ledig, sena kvällar och senare uppgång dagen efter. Träningen på slutet har varit tuff mentalt att genomföra, så allt har blivit förskjutet. Men nu jävlar är jag klar och kan ta en välförtjänt viloperiod. Kommer endast träna om jag är sugen på det och det hoppas jag slippa faktiskt. Blir väl endast lite vardagsmotion med promenader och cykel till jobbet, samt eventuellt affären. 

Dagens träningspass då:






Jag började med mina vanliga TRX-övningar, körde idag pass ett av två. Bränner fint i magen efter övningarna ovan. 

Efter det så snörade jag på mig mina Hoka Speedgoat och sprang iväg mot Mellsta:




Enda gången jag stannade var för att ta det översta fotot. Annars var jag i rörelse hela passet. Jag körde också en aning hårdare än distansfart, snarare kring AII. Ville få en sista urblåsning av systemet innan vilan. Bästa löpkänslan hittills i år i alla fall, det var bra! Jag sprang ett varv runt grön 7,5 km, ett varv runt röd 2,5 och ett yttervarv runt Mellsta. Det landade på 75 minuter och 16,9 km (260 höjdmeter), vilket blir 4,27-tempo i snitt. 

Tack för nu, hej!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!!
Bra jobbat :-)

Adam Steen sa...

Tackar! :)