måndag, mars 29, 2021

Byta elavtal



 Hallå där mina bloggvänner!

Jag brinner för det här med sparande och att försöka dra ner på mina kostnader. Det är då framförallt de fasta kostnaderna jag vill försöka sänka. Det går att spara mycket pengar på olika sorters abonnemang och så vidare som bara tickar på och som många kanske till och med glömmer att dom har. Jag har själv fått ner kostnader på mitt bankkort, försäkringar, mobilabonnemang och såklart den nästan viktigaste delen där du oftast kan tjäna mycket pengar, nämligen: elen! 

Letar man runt en aning så är det ganska lätt att få tag i billigare el. Jag tror att många är bekväma och bara låter det gamla elavtalet ticka på, månad ut och månad in. Man kanske tänker att det inte blir så stor skillnad ekonomiskt, eller att de är krångligt att byta. Men många små summor över tid blir till slut väldigt mycket pengar som man kan lägga på roligare saker än räkningar. Att byta elbolag och teckna elavtal är heller inte något som är krångligt, i de allra flesta fall så räcker det med att kontakta den nya leverantören så löser dom det hela. 

Jag skulle främst rekommendera att använda sig av ett rörligt elavtal, det har visat sig över tid vara det mest ekonomiskt fördelaktiga och billigaste alternativet. För att hitta vilket elbolag som är bäst så finns det tjänster på nätet där du kan ange alla dina uppgifter och sedan få olika förslag på viket bolag som passar dig bäst.

Jag har själv bytt elbolag vi flertalet tillfällen och det har alltid funkat bra, så det är verkligen något jag kan rekommendera alla. Nu har jag just hittat Karlstads energi och dom kan jag rekommendera, de är ett elbolag med 100% förnybar el och dessutom har dom vunnit pris för mest nöjda kunder!

Inga kommentarer: