lördag, mars 20, 2021

150 minuter blötskate på LugnetTjena! 

En lugn morgon hemma med Alfons, lite plockande i lägenheten och även tittande på Visma Ski Classics. Det var trevligt hela den biten, dock fick jag betala för det när jag kom till Lugnet före lunchtid. Det gick tung, milt sagt. Inte så konstigt med flera plusgrader och solsken.  Jag hade i alla fall en halvtimme med lättare före, bättre än inget. 

Precis enligt min plan så blev det 2,30 h skate. Då jag körde dubbla intervaller igår och även planerar att köra intervaller imorgon så valde jag att bara köra lugnt idag. Men det var ganska slitsamt i det tunga föret och med den fina kuperingen. Kroppen kändes lite sådär. Jag följde ett upplägg där jag körde: Röd 3,75 km, Blå 3,75 km och elljusspåret. Jag hann med tre av varje, och ett extravarv uppe på elljusspåret. Så ganska korta 36,21 kilometer, men fina 1100 höjdmeter enligt min Garmin 945

Ha en fin lördag!

Inga kommentarer: