torsdag, januari 21, 2021

Mat, mörbultad, ny bil och livet

Gårdagens middag som jag slängde ihop. Ingen vacker skapelse kanske, men men. Jag gör dessa satser så att jag har middag i fem dagar. Två tallrikar med ris och tre matlådor med bara själva grytan. Verkligen tidssparande. Det blir ofta väldigt gott och jag tror ändå att det är skapligt nyttigt. Skrev förut om vad jag brukar ha i, brukar ofta variera köttet mellan kyckling, köttfärs och fläskfilé. I grytan har jag sen bland annat: bacon, champinjoner, bönor, tomat, lök, spenat, grönkål, lätt creme fraîche och vitlök. 
_____

Som jag misstänkte igår så är kroppen brutalt mörbultad idag. Inte så konstigt kanske med gårdagens mördarpass där jag på 2,15 timmar effektiv träning hade en snittpuls på över 160. Då får man sota för det dagen efter. Benen är också betydligt mer möra nu när jag sprang i högre farter på flacken. Snyggt! 
_____

I år är nog året där jag blir tvungen att göra mig av med min kära Benz. Den börjar bli sliten och jag orkar inte hålla på med reparationer, samt nya beställningar för bildelar i tid och otid. För att jag ska kunna få något för den så är det väl dags i år. Tanken är att köpa en nyare Mercedes C-klass från 2015-2016, vill även denna gång ha en kombi. Dieselvärmare hade då varit att föredra också. Vi får se vad jag hittar. Kanske väntar till sommaren när 2022-modellerna släpps, blir ny design på dom då, så 2015-modellerna kanske blir billigare. Vi får se. Andra bilar har jag kollat på också, men jag gillar faktiskt Mercedes bäst. Tycker om både den utvändiga designen och interiören. Dessutom är jag ju sjukt nöjd med min C-klass från 2009. Som det känns nu så kommer jag nog försöka byta in den där jag köper den, för att slippa massa jobbiga privatpersoner. Men vi får se. 
_____

Idag så ska jag träna ett lugnare skatepass efter jobbet, samt köra TRX. Bara att kriga på när det finns tid och när jag är ensam. Boris och Alfons kommer tillbaka imorgon. Verkar som att jag ändå inte har löst frågan med Boris heller, så jag antar att jag blir tvungen att ha honom kvar, vilket känns jobbigt. Även Alfons mor vill ha ett litet ändrar schema med Alfons, vilket också känns lite jobbigt då det kommer innebära mer krångel för mig och mindre tid till träning. Aldrig att man får vara nöjd och tillfreds. 

Vi hörs!

9 kommentarer:

petrusko sa...

Bra mat det där och ser gött ut i mina ögon.

Mvh petrusko

Anonym sa...

Nya C-klassen verkar vara en riktigt fin bil, själv sugen på en sån. Men jag personligen skulle satsa på faceliften om ekonomin finns, sjukt lyft invändigt med större skärm och digitala mätare 😍

Adam Steen sa...

Precis, tack! :)

Verkligen! När kom den då?

Anonym sa...

Tror faceliften kom 2019, eller möjligtvis 2018. Digitala mätare verkar dock vara tillval på facelift ☺️

Adam Steen sa...

Okej. Det känns lite overkill för mig. 2015-2016 får duga

Anonym sa...

”Bästa pris kompis...kommer ikväll kontant”

Adam Steen sa...

Bevare mig väl. Kör hellre ner i älven med den.

Anonym sa...

Lite skön cash från Kat och marijuanaförsäljarklanerna i Tjärna Ängar säger du väl inte nej till...?

Adam Steen sa...

Sant