torsdag, januari 21, 2021

Piss-passVissa dagar bör jag inte träna. Idag var en sådan dag. Trött hela dagen, sliten sen igår, sämre humör än vanligt och allmänt less. Plus tre grader och regn var ju även det en ytterligare faktor för att göra allt än mer dåligt. Men jag betade mig igenom träningen, slaviskt och utan pardon. 

Åkte 2,30 timmar skate i Bergebo. Man får ju inte klaga tydligen, men jag drar en liten rövare och gör det ändock. Skatebädden längs Igeltjärnsvägen var lika bred som en barnpulka ungefär, med djupa diken på varje sida om den. Ner till Vargliden var det ej draget eller packat. Elljusfemman var väldigt spårig och knölig. Dock ska jag erkänna att inte ens världsklassförhållanden hade fått mig pigg eller på bra humör idag. Vissa dagar är det såhär för mig. Jag ligger hela tiden på gränsen i träningen vad jag klarar av och ibland tippar jag över lite, exempelvis idag. Det ska nog vara bättre imorgon redan. 

Under passet så körde jag tio stycken stakimpulser, det enda som hände under dessa var väl att jag tog i mer, men farten var nog densamma som den lugna åkningen. Tövädret gjorde det så tungåkt att jag aldrig behövde stå i fartställning. Man måste ändå älska den svenska vintern och skidåkning. 

Jag hann hela 32,25 kilometer idag! 

Nej, nu stänger vi denna dag och blickar framåt, har vi tur så blir det än jävligare imorgon. 

Inga kommentarer: