fredag, november 27, 2020

Osäkra tider, ”black friday” och dagenHejsan, hoppsan!

Fredag igen och nu bara tre veckors jobb kvar innan ett efterlängtat jullov. Grymt! Fortsatt osäkert med allt kring den stundande skidsäsongen. Corona-problemet och sen snöbrist på det. Nu verkar det bli allt kallare, så kanske det kan bli åkbart på skidor snart. Jag kommer dock inte åka iväg på något läger eller åka långväga för att få åka skidor. Men vi tar en dag och vecka i taget. Har ju även mina träningsmaskiner på balkongen att tillgå. Dessutom har jag ett årskort i Grönklitt, så kanske jag får åka dit någon gång. Vi får se, en dag i taget som sagt. 

Idag på självaste ”black friday” så väntar det jobb, skierg-intervaller och därefter får jag hem Alfons igen. Mysigt. Igår hämtade jag också hem Boris, så nu blir det glada miner hemma! 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: