torsdag, november 26, 2020

45 kilometer och 3 timmar klassisktHej hej!

Jodå, tränat idag igen. Denna gång blev det klassiskt i tre timmar på mina Swenor 4. Det börjar närma sig det sista rullskidpasset för året med stormsteg alltså. Men jag vill försöka hålla ut så länge det går, speciellt när det varken finns snö, eller då jag inte kan springa på grund av löparknät. Kan ju bli lite tufft mentalt att köra varenda pass på balkongen, men det ska nog gå det också! 

Jag körde en vända längs cykelbanan mellan Borlänge och Falun, tur och retur. Isigt och halt på sina ställen. Även grusade cykelbanor inne i Borlänge. Som tur är var inte den längs cykelbanan mot residensstaden grusad, men det är nog bara en tidsfråga. Idag funkade det ändå helt okej att rulla över gruset, även om det rullade än tyngre. Hade fullt upp att hålla mig över skamgränsen på 15 km/h, men det gick. 

Fick in tre timmar, 45,26 kilometer, 445 höjdmeter och 10 impulser. Fint pass!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hur förhåller du dig till skamgränsen 5mil på 3h...ganska långt ifrån på detta pass.!

Adam Steen sa...

Som du borde förstå och som jag skrivit i inlägget så går det rejält tungt i minusgrader och grus. Men du är väl inte läskunnig och alla kan ju inte vara lika duktiga som dig.

Pappa-Stak sa...

Om man nu kallar sig för skidåkare, och inte bara lallar runt på sk. "skidträffar" som arrangeras nu på hösten, och frågar om vallatips o stavlängd - så vet man att.....en höst en sommar kan tamejfan se ut hur som helst vad gäller träning...visst rutinerade åkare kan ana vart det barkar...men allt är avgjort först när nummerlappen och skidorna tagits av... (utanför cybervärlden). 😉
Låt stå!

Adam Steen sa...

Jag hänger inte med riktigt på vad budskapet är :)

Pappa-Stak sa...

Om du menar mitt budskap?
Du tränar hårt o långt efter en arbetsdag, kallt o mörkt ute, hade tränat ett bra pass dagen innan...
Då blir tider/mil vad det blir...det viktiga och hjälteinsatsen är ju att du gör det efter jobbet och följer din plan.
Så mitt inlägg var riktat till "lallaren" högst upp... 😉
Keep up the good work!

Adam Steen sa...

Det jag misstänkte :) precis, långt och lugnt. Tack :)