måndag, november 23, 2020

Fetare än fetast, ful och fattig

Fullt hus sen igår kväll med Alfons och Boris innanför väggarna. Trevligt och mysigt såklart. Men det innebär också ansvar och mycket stress. 

Idag ska jag försöka samordna allting med att fixa mat, packa, bubba halva bohaget till bilen för att åka till Falun så jag kan träna. Fan vad jag offrar tid, energi och pengar för den här jävla träningen som bara går sämre och sämre. Jag fattar inte vad det är som driver mig. Vågen visar bara mer och mer. Jag vägde 70 kilo i somras, idag ställde jag mig igen på den, efter att inte vågat göra det på några dagar - boom 77 kilo. Alltså jag vet inte var jag ska ta vägen, blir på riktigt gråtfärdig. Tror jag ska lägga mig ner, bryta ihop och skita i allt. Det här funkar inte. Finns inte en enda människa som åker skidor som är fetare än mig, eller sämre än mig. Nu måste jag ta i på riktigt med hårdhandskarna om jag ska våga visa mig utanför dörren innan år 2030. 

Börsen med mina innehav går åt helvete det också. Fy fan vad less jag är på allt. Otroligt dåligt humör på mig, ständigt lättirriterad och nära till utbrott. De här träningsuppehållen den sista tiden har inte gjort mer än att jag blivit ännu fetare. Usch. Äcklas av mig själv. 

Nej, nu ska jag offra än mer tid, pengar och ork för att dra till Falun så jag kan träna och bli ännu sämre och fetare. 

Hoppas ni har en bättre måndag!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det vänder snart. Har själv haft feber i 9 dar och är klenare och fattigare än nånsin men när det gäler börsen är tiden vår vän. Inte i träning kanske 😁

Adam Steen sa...

Hoppas det. Börsen ja, det vet jag. Men det förfallande och sjunkande skeppet till kropp verkar ha gett upp för all framtid. Det enda jag vill är att vara smal.. krya på dig!

Anonym sa...

Inte bra
Att må dåligt.

Kanske är det just träningen som är boven.
Du kanske står vid ett vägskäl och måste välja nu.
Livet är inte träningen och du verkar slava under den.
Sluta, lägg skidorna på hyllan ett tag.

Anonym sa...

Adam, en tanke kring mat.
Jag funderar lite över de här periodiska fastorna du kör. Kan de vara boven i dramat till viktuppgången (kroppen ställer om till svält och sparar det som går). Eller att inte äta frukost på vardagarna? Det kanske kan vara värt att pröva kontinuitet (och avstå godiset naturligtvis😬). Podden Prestera mera snuddar vid ämnet en handfull gånger. Mina egna kunskaper är starkt begränsade. Eller så äter du gott och byter spann på skidorna😀.
Börsen vänder, det är lika säkert som amen i kyrkan. På tal om börs, du verkar vara väldigt kunnig och insatt i de komplicerade processerna kring köp och investering. Kanske ett framtida jobb. Du har ju en högre utbildning i bagaget. Den gör inte ont att ha.
Jag tror på sub 50 för dig i år.

/Hälsning
Jonas

Adam Steen sa...

Ja, det är nog det som är boven. Men det är lättare sagt än gjort det. Vad ska jag göra då?

Hej. Nej. Jag tror inte det heller. Har gjort det i flera år. Det där är en myt med svältläge tror jag. Det är snarare att jag känt mig stressad, sovit dåligt och då belönat mig med godis med mera. Det och sen att jag tränat mindre har nog gjort det hela. Så jag tror mest det är det och att försöka komma tillbaka i ruta igen :) tack för omtanken!

Ja, den vänder! Så kunnig är jag inte :) har inte heller avslutat utbildningen, ett år kvar och det var 13 år sedan jag hoppade av :)

Tack! Jag siktar på det!

Öhrn sa...

Jag är både fetare på 78 kg och sämre! :)
Vi möts vid 80.

Adam Steen sa...

Det tvivlar jag på x 3 :)