måndag, november 30, 2020

28 kilometer löpningTjena, tjena!

Ett nytt löppass distans i skogen, det andra på tre dagar är avklarat. Riktigt bra att jag kan nyttja denna träningsform igen, nu kanske jag kan få bukt på övervikten. På dessa löppass har jag dock lyckats vricka foten två gånger, trots tejpningen idag. Idag stannade jag dock till direkt och lade snö i strumpan, så det gick rätt bra ändå. Men det var svårt att springa på ojämnt underlag, så stora delar av andra halvan sprang jag på väg. 

Rundan jag körde idag var: Skuggarvet - Lostenen (Hornberget) - Jungfruberget - Lugnet - Hopptornen - Milbanan på Lugnet upp till högsta punkten (305,9) - Björnmyra - Hobborn - Skuggarvet - Hornberget igen - Skuggarvet. 

Med cirka 30 minuter kvar av passet så mötte jag mamma, Alfons och Boris. Då passade jag på att ta med mig Boris på sista delen av turen så han fick springa av sig en del. 

Passet blev 2,45 timmar, 28 kilometer och 760 höjdmeter. Kändes bra fysiskt i flås med mera, men benen är riktigt trötta. Inte så konstigt när jag knappt sprungit på två månader och nu kört fem timmar på två pass. 

Inga kommentarer: