torsdag, oktober 01, 2020

Benz, perfect step och CBD-olja





Ibland när jag har mycket saker i bilen som ska in i lägenheten så brukar jag köra ända fram till ingången. Därefter brukar Alfons få sitta höger fram i Benzen när jag åker på innergården mellan lägenheten och parkeringen. Det är något han uppskattar! 
_____




Jag skrev ju i inlägget igår att jag använde ett par nya sulor i mina Hoka-skor. Dessa nya sulor är ett par Perfect Step.  Det speciella med dessa sulor till skillnad från många andra är att dom är gjorda i en mall från ”den perfekta foten”. Detta ska på så sätt stabilisera, korrigera och omforma foten till att få en bättre hållning. Det känns som ett klokt och intressant sätt att fixa mina fotproblem med. Ska bli intressant att få testa detta inlägg mer framöver. 

Jag tog ur originalsulan och satte dessa inlägg i mina skor igår. Först tänkte jag att jag endast skulle springa uppvärmningen och nedjoggen med dom. Men det blev faktiskt så att jag körde hela passet med dom. Det kändes lite ovant och knöligt under den ena foten, men aldrig att det gjorde ont. Jag tycker att jag mot slutet av passet vande mig hyfsat med dom och det kändes faktiskt rätt bra. Skoj! Detta kan helt klart vara ett väldigt bra alternativ till andra sulor. För jag är ju ändå inne på spåret att mina fötter/fotleder/tår/underben bör stärkas upp och få upp rörligheten. Ni kan köpa dessa inlägg här
_____



Igår så fick jag hem en väldigt intressant produkt som jag läst mycket goda recensioner om. Nämligen en flaska med CBD-olja från Natural Hemp Life. Jag tänker testa denna produkt och se om jag kan få hjälp av den. Det är främst mot mina sömnproblem, min ångest som jag har emellanåt och min värk i kroppen som jag tänker att detta kan hjälpa. 
_____

Dagens uppgifter är som vanligt jobb och träning. Vi hörs efter det sistnämnda, någon gång på kvällskvisten!

Inga kommentarer: