onsdag, september 30, 2020

Uppförsbacken som aldrig tar slut Nej, rubriken handlar inte om mitt liv, utan om dagens träningspass. Inte rent känslomässigt, mer bokstavligt talat. 

Jag körde samma pass som för två veckor sedan, jag länkade det tidigare idag. Ett hårt pass helt klart! Då tyckte jag att det gick hyfsat lätt under hela första och sedan typ halva de andra två intervallerna. Idag var det överkomligt fram till cirka 3-4 minuter kvar av den sista. Fint med förbättring. Då har jag ju trots allt inte tagit ett löpsteg på två veckor! 

Jag började med 10 minuters uppvärmning på 10% lutning och 9 km/h. Sedan var det dags att bränna av intervallerna:

3 x 10 minuter på 10% och 12 km/h, med 3 minuters vila mellan varje. 

Jag avslutade sedan med exakt samma upplägg som på uppvärmningen. Nästan en timmes bra och tuff träning idag med andra ord. Bra jobbat Adam Steen. 

Dagen till ära så sprang jag i mina Hoka Rincon, jag testade en ny sula i dessa, den kommer jag nog presentera imorgon. Det var helt klart spännande och det är även ett helt annat tänk än andra sulor! Det kändes dock ovant, vilket det dock enligt tillverkaren skulle göra. 

Mitt knä kändes från och till, redan från de första minuterna faktiskt. Men det blev liksom aldrig värre och mot slutet så märkte jag inte av det, kan dock bero på att jag hade fullt upp med att få in syre genom käften. 

Nu måste jag laga mat, vi hörs!

Inga kommentarer: