lördag, oktober 31, 2020

75 minuter segTävling imorgon = superseg idag. Precis som vanligt för min del. Frågan är om inte dagens känsla var en av de sämre någonsin. Knappt så jag orkade åka framåt. Ont i händer och knogar, kramp i ryggen direkt jag använde benen, ont i ena fotleden och så vidare. Trött så jag knappt kunde hålla balansen. Den här återhämtningsveckan gick ju inte speciellt bra för min del, eller jo, jag följde planen, men jag blev bara mer trött och stressad. 

Åkte i Skräddarbacken i 75 minuter. Fick ihop 18,30 kilometer. 

Nu ska jag försöka packa till imorgon och sen åka till Falun där jag och Alfons ska sova inatt. Så pass tidig start som klockan 08 imorgon. Jag är dock helt förstörd och orkar knappt röra mig. Spännande att se hur detta ska gå att orkestrera med två vilda i form av Alfons och Boris också. 2 kommentarer:

Christoffer sa...

Fast de va riktigt segt idag? Körde själv ett 4h klassiskt och jag tyckte att det rullade segt och att asfalten var riktigt hård😇

Adam Steen sa...

Ja verkligen! Bra kämpat av dig :)