fredag, oktober 30, 2020

5 x 5 minuter löpband backe

Tja! 

Tidigare idag så snörade jag på mig mina Hoka-skor, startade upp mitt löpband och sprang ett lite lättare intervallpass i backe. 

För att det inte skulle slita för mycket inför söndagens långloppspremiär så körde jag något lägre hastighet idag:

- 13 minuter uppvärmning @ 8,5 km/h, 10% lutning

- 5 x 5 minuter @ 11,5 km/h, 10% lutning, 2 minuter vila 

- 12 minuter nedvarvning @ 8,5 km/h, 10% lutning 

Jag har de senaste gångerna kört 3 x 10 minuter med 12 km/h i hastighet. Fick slita mindre idag, precis enligt plan. Men jag hade inte riktigt det där poppet i benen och musklerna som jag ville ha. Fortsatt trött och seg alltså. Men det kan nog också vara mentalt och en form av nervositet inför söndagen. Fint pass i alla fall! 

Inga kommentarer: