lördag, september 26, 2020

Nya sulor, TV-ljus och ljud och träning



En uppsättning med nya sulor från Foot Active. Jag har som jag nämnt en del problem med mina fötter. Men nu har jag varit i kontakt med lite olika företag för att försöka få bukt på mina problem. Så framöver kommer ni få se lite olika produkter som jag kommer testa, för att försöka bli kvitt dessa bekymmer. Ska bli spännande att testa dessa iläggssulor, bland annat sulan FootActive UltraLite. Jag tänker att jag ska blanda iläggssulor som bygger upp mitt sjunkna fotvalv, med typ barfotaskor och även en del övningar för fötterna. Hoppas det hjälper! 
_____

Jag har just hämtat Boris från sin hundvakt. Skönt med avlastning, vilket jag är väldigt tacksam över! Nu är jag ute på diverse varuhus här på Norra Backa för att köpa saker. Jag ska bland annat försöka hitta en värmefläkt som jag kan ha på min inglasade balkong. Fläkten tänker jag använda innan mina pass där ute, om det är mycket minusgrader ute, hoppas det funkar bra! Tänkte styra den med en smart kontakt via Homekit. Ska bli spännande om det funkar. Jag har den senaste tiden även införskaffat lite Philips Hue-lampor till lägenheten. Jäkligt smidigt att styra lamporna från mobilen och coolt att synka dom med TV:n! 

Har sedan tidigare en uppsättning med en Sonos Beam och IKEA-symfonisk som bakhögtalare, vilket ger ett fint surroundljud. Hade varit grymt med en Sonos-sub också, men dessa är ju obehagligt dyra.. Är vi inne på det spåret så skulle man ju också ha skaffat en större och bättre TV än min 55-tums Samsung. Så nej, det får duga som det är.. Än så länge..! 
_____



Fulla parkeringar på Norra Backa och strilande pissregn 


Idag så ska jag köra kettlebell-styrka och lite rullskidor är tanken. Vädret ute är brutalt otrevligt med regn och rusk. Ska försöka påminna mig själv oftare om varför jag utsätter mig för detta. Den ena anledningen är ju för att jag vill åka fort på skidor, inte så kul att stå på startlinjen och veta att jag inte gjort jobbet så gott som jag kan. Då kan jag lika gärna skita i det. Den andra anledningen är ju helt enkelt att jag vill känna mig i form och att vara smal. Så det är bara att borra ner huvudet och ge sig ut i strid! 

Vi hörs!

Inga kommentarer: