lördag, augusti 29, 2020

Välbehövlig sömn och rådjur i Dalälven

På min idrottslektion igår så hade vi en promenad som uppgift. När vi var nere vid Dalälven, längs ”Älven runt-spåret” så stötte vi på ett rådjur som kastade sig ut i älven. Djuret blev skrämt av oss, som tur är vände det och gick upp på land igen, lite längre bort från oss. 


Tja!

Idag när klockan ringde klockan 08 så var jag trött. Den senaste tiden så har jag faktiskt kunnat somna snabbt när jag lagt mig, men jag har lagt mig lite försent och inte fått mina eftertraktade åtta sovtimmar. Så denna morgon tillät jag mig att sova ut till 10. Det var skönt och välbehövligt. Har ju varken hund eller barn hemma idag och det enda jag ska göra förutom träning är att åka på fest ikväll. Så tiden fanns idag. 

Nu ska jag strax beta av lite styrka här hemma och sedan springa en sväng. Inte bestämt mig riktigt hur jag ska göra med styrkan framöver, funderar på att i princip bara köra TRX. För de här andra övningarna tar en sådan tid och gör mig stressad mest. 

Ska bli skoj med fest ikväll. Jag kommer dock köra bil, måste ju tänka på formen och träningen. Spännande med ett nytt sällskap. Det är inte direkt något halvtjockt socfall med tre ungar. Det är ju lite utanför mina referensramar. 

Inga kommentarer: