lördag, augusti 29, 2020

800 reps styrka - TRX - 32,4 km löpKettlebell-snatch
Burpees
Goblet squats
"Magövning i gummiband"
Clean & Jerk
Kettlebellswing
Chins
Toes to bar
Sprang i Hoka Speedgoat idag

Hejsan!

Äntligen klar med träningen. Hela dagen har ju blivit förskjuten på grund av min sovmorgon och det långa passet. Men det blev till slut klart! 

Styrkan kördes med 100 repetitioner på varje av övingarna ovan + 5 TRX-övningar. Det blev svettigt, slitigt, jobbigt och jag blev trött. Kände mig ändå pepp på löpning, så jag åt aldrig något innan jag drog iväg. Ett dumt val visade det sig ganska snart. Efter en timme så hade jag betat i mig både en gel och en bar. Efter ytterligare en halvtimme så började det ösregna också. Det är kul nästan jämt. 

Jag sprang de första två timmarna på Tjärnaberget, den tredje och sista timmen i Mellsta. På vägen till Mellsta så började jag bli sjukt hungrig, så jag spanade i gårdarna efter äppelträd. Till slut hittade jag ett lämpligt träd och pallade fyra äppelkart som jag åt i farten. Piggnade i något efter det och kunde slutföra passet. Att vara smällfet och vrålhungrig är ingen bra eller rolig kombo.

Fick in tre timmar, 32,4 kilometer och 570 höjdmeter. Bra pass ändå!

  

Inga kommentarer: