lördag, augusti 01, 2020

34,07 på milen = persHej hej. 

Klarade inte målet, men jag persade och jag gav det jag hade. I ett led att försöka må bättre och bli en bättre person så ska jag försöka vara mer snäll emot mig själv och får således vara nöjd med insatsen ändå! Kunde ju inte göra mer idag liksom. 

Precis som senaste gången så hade alla med Garmin-klockor för kort distans vid målet, så jag fortsatte även denna gång 60 meter extra (den sista mellantiden). De med Polar- och Suunto-klockor hade 10,00 och banan är även kontrollmätt. Så min tid på 34,07 vid mållinjen får räknas som mitt pers nu! Jag underskred även det gamla perset vid ”min 10:a” med 34,19. Tidigare är 34,34 från Blodomloppet förra året. 

Jag höll igen i början och trodde jag skulle ha mer att ge mot slutet, det hade jag inte. Dock så föll jag inte igenom så farligt heller, så det var ju bra! Sprang med Jimmie Johnsson i rygg fram till cirka 9,5 ungefär, då blev jag ifrånsprungen något. Fick bra pepp av honom under loppet, tack för det! 

Riktigt bra träning med 185 i snittpuls och 197 i max, 197 kan eventuellt ha varit ett felvärde, det högsta jag såg under loppet var 193. 

Sprang i mina Hoka Carbon Rocket under loppet. Jag tror nästan att Rincon är bättre för mig och min löpstil. Men det kan vara inbillning också. 

Nåja, jag får vara nöjd med mitt nya milpers ändå! Jag har tränat hårt och bra på det senaste, bör inte vara i toppform heller. Så det var bra! 

Efteråt blev det en bra nedjogg på fem kilometer och ett set av mina hopp. Det tillsammans med Mikael Sandgren och Ronny Wedin. Trevligt! 

Inga kommentarer: