söndag, juli 26, 2020

Kettlebell + 35 kilometer stakningGlömde mina träningsbrillor, så fick bli Oakley Holbrook idag, det duger det med, så länge det är Oakley. 
Stakning uppe vid Dala-Flodas järnvägsstation 
Sällskap under delar av min styrketräning idag, trevligt. 


God eftermiddag kamrater. 

Veckans sista pass är avklarat. 17,45 timmar landade denna veckan på, halvvägs in i denna fyraveckors träningsperiod så ligger jag på 36,45 timmar och jag siktar på att få in 70 timmar totalt. Bra med timmar och bra träning! 

Dagens pass blev:

45 Kettlebellsswing
40 Clean & jerk 
40 Utfallssteg 
40 Snatch 
40 Burpees
40 Goblet squats 
40 Rodd
40 Russian twist
40 Press
10 Armhävningar med klapp 

När jag var klar med styrkan så satte jag mig i bilen och åkte in till Dala-Floda för att åka rullskidor. Det blev ett lugnt pass på mina Swenor-fyror runt om i byn. 35,35 kilometer hann jag på mina två timmar. Vet vi vad? Det blåste motvind i alla riktningar igen. Men det kan nog göra det när man åker i närheten av Dalälven. Kändes halvsegt på rullskidåknimgen, börjar bli sliten som jag nämnt ett tag, men det är bara att kämpa på!

Imorgon väntar ett tretimmars löppass här i skogarna. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: