måndag, maj 25, 2020

Grabbarna är här igen!Igår eftermiddag så kom äntligen grabbarna tillbaka till mig och min lägenhet. Skönt med egentid, men såklart så saknar jag dom också, så det är väldigt trevligt när dom är här. Känns än så länge som att upplägget med delade veckor är bra. Jag tycker det funkar fint och det tror jag övriga inblandade tycker också. 

Då det är måndag idag så är det som vanligt pappaledigt. Det har jag ända till jul, vilket jag tycker känns skönt. Därefter blir det arbete fem dagar i veckan, det får gå det också. 

Vår plan idag är en lugn förmiddag här hemma. Därefter ska vi till Falun. Alfons får leka med farmor, jag tänkte träna (inviga mina nya swenor 4 är tanken) och min pappa ska ta min bil till besiktning. Vore skönt om den gick igenom smärtfritt, det tror jag den gör också. 

Resten av veckans träningsplan är inte riktigt lagd, men det blir vila imorgon tisdag som vanligt och någon form av löpintervall på onsdag. 
_____

Avslutningsvis vill jag tipsa om hälsobloggen som är en hälsoblogg, det är en sida med vetenskaplig tyngd. Det mesta av deras artiklar är uppbackat med forskning. 

Inga kommentarer: