söndag, maj 24, 2020

3,45 h löpning + 1,15 h stakning + en vlogg från dagenHej på er kamrater!

Ni som följer mig på instagram där jag heter "Addesteek" har kanske sett att jag tränat fem timmar idag. Ni som inte följer mig där bör göra det NU, tack. Jag har lagt upp filmer till förbannelse där från passet och har faktiskt klippt ihop det till en liten vlogg som ni kan se här:


Det blev många positiva reaktioner på min lilla vlogginsats, så tack för det. Kanske kan det bli fler liknande framöver. Vi får se. Jag vet att vlogg och rörligt material är det som gäller. Men jag känner mig mer trygg i text och jag har inga material att filma med mer än mobilen. Men vi får som sagt se. 


Här är bilder från passet, mest löpningen:
Det är så jävla fint i skogarna där jag springer att jag nästan blir tårögd. Jag har tjatat om det förr, men det tål att upprepas till förbannelse. 

Mina ben var riktigt trötta till en början. Hade sjukt låg puls och var inte taggad på löpning. De första två kilometrarna på flack asfalt tog cirka tio minuter, men så fort jag kommit in i skogen och blivit varm i kläderna så började det kännas allt lättare. Eller så lätt det nu kan göra efter de senaste dagarnas tokträning. Kilometrarna och minuterna rullade på och vips var jag klar med löpningen. Löpdelen landade på 37,78 kilometer, 3,45 timmar, 980 höjdmeter och en snittpuls på 127. Sprang i mina Hoka Speedgoat 3 idag. Jag gillar dessa mer och mer. Förut ville jag ha odämpade skor i skogen, det för att jag tyckte mina vader fungerade bättre av det. Men nu går det bra med dämpade skor och mina ben blir inte lika trasiga/slitna då. 

Det ska erkännas att det är tungt mentalt när vädret var som idag, jag kommer hem efter 3,45 och ska ge mig ut igen. Men det krävdes ändå ingen rejäl övertalning för att jag skulle ta mig ut igen. Jag tog en banan, en energibar och en Red Bull. Därefter var jag redo för ytterligare strid. Rullskidpasset blev inte någon långvarig historia ändå. Jag åkte över Norr Amsberg, Bomsarvet och Kvarnsveden. Det blev 1,15 timmar, 21,63 kilometer och med en medelpuls på 123. Körde på Elpex 3 för att inte bli för sliten. Stegräknaren för dagen står nu på 54 tusen, and still counting! 

En bra träningsdag idag igen då och två dagar i rad på fem timmar. Boom! På torsdag-söndag har jag fått ihop 17 timmars träning. Hela veckan landade på 18,20, med två vilodagar måndag-tisdag. Jag fick in fina 279 kilometer denna veckan, det får jag vara nöjd med. 

Hörs imorgon!

Inga kommentarer: