fredag, april 03, 2020

Stockholm Glas & fastighetssservice – nu med skräddarsydda industriväggar


De sista åren har industriväggen synts allt oftare i våra hem och på våra kontor. Stockholm Glas & fastighetsservice har många års erfarenhet av glasbranschen - de förutspår att glaset kommer spela en allt väsentlig roll i våra hem i framtiden.



En trend som växer i de svenska hemmen är att industriväggen. Vi ser numera en ökning av att allt fler väljer att använda sig av industriväggar som rumsavdelare i hemmet – vare sig det gäller köket, hallen, vardagsrummet, eller badrummet.



En industrivägg kan få ett rum att upplevas mer exklusivt. Samtidigt släpper den in ljus till skillnad från en vanlig vägg som annars lätt kan göra att ett rum känns instängt. Vi ser på samma gång att kontor har ett större behov att skapa avskildhet och luftiga utrymmen, och därmed ser vi att glaset fått en mer betydande roll även här.



-          Industriväggar passar till oändligt många ändamål och fyller flera funktioner. Oavsett om du vill montera industriväggen för att skilja av rummet eller om du vill få mer flexibilitet i kontoret, så är en industrivägg en bra lösning. Våra industriväggar tillverkas helt från grunden och måtten anpassas helt efter kundernas önskemål. Detta är något många av våra kunder uppskattar, säger Patrik Söderlind på Stockholm Glas & fastighetsservice.



Stockholm Glas & fastighetssservice var inte sena med att utveckla möjligheterna kring industriväggen. Eftersom det inget hem eller utrymme är det andra likt så beslöt de sig för ge kunderna möjlighet till att måttbeställa lösningar.



Om företaget

Stockholm Glas & fastighetssservice har sin bas i Saltsjö-boo, Nacka. Stockholm Glas & fastighetssservice strävar efter att alltid ligga i framkant inom allt som rör glas och industriväggar - kunder kan alltid förvänta sig den bästa kvalitén och servicen.








Inga kommentarer: