fredag, april 03, 2020

Framia vill hjälpa konsumenter att välja rätt ramar till hemmet


Webbshopen Framia har funnits på marknaden sedan 2013 och är numera en av Sveriges största leverantörer av ramar. Genom ett bra utbud av varumärken och kvalitet fortsätter företaget att expandera på svenska marknaden. Efter en stor efterfrågan från kunderna har nu Framia utökat sitt utbud av ramar.



Framia vill hjälpa konsumenter att välja rätt ram – vare sig det gäller till vardagsrummet, kontoret eller sovrummet. Idag kan konsumenter hitta allt ifrån de populära storlekarna ram 70x100, till mer ovanliga mått och former.



-          En ram är en fantastisk inredningsdetalj som har förmågan att ge en speciell känsla till hemmet. Det går att skapa en unik tavelvägg med hjälp av ramar i olika storlekar. Den som vill bygga en tavelvägg ska tänka på att det är bilderna som ska vara i centrum och en vacker inramning kan hjälpa till att lyfta fram det där lilla extra, säger Darko Lazarevic, VD på Framia.



För en elegant tavelvägg så ska man tänka på att placera motiven i mer exklusiva ramar. Ofta är det tillräcklig att använda sig av ett par tavlor som tilldelas en speciell plats på väggen. En huvudregel att tänka på är att ensamt hängande tavelramar blir allra snyggast ovanför en möbel eller på en mindre vägg. Önskar man framträda ramen ytterligare så går det utmärkt att matcha den med inredningskomponenter i likande stil.



För en effektfull effekt så kan man använda sig av två eller tre matchande ramar på samma vägg. Tavelramarna måste inte vara i samma kulör men helst ska de vara i samma färgskala.

En tavelram behöver inte heller alltid hänga på väggen. För en spännande detalj så kan man använda sig av en större ram lutandes mot väggen.

Om Framia

Framia.se grundades år 2013 och hör idag till en av Sveriges största leverantörer av ramar. Framia har ett brett sortiment av ramar i alla möjliga storlekar och färger. Genom en bra kombination av varumärken, kvalitet och service som är under ständig utveckling fortsätter Framia att expandera på svenska marknaden.









Inga kommentarer: