torsdag, april 02, 2020

Roseb AB - Viktigt med taksäkerhet


Många är osäkra på vilka regler som gäller när det kommer till taksäkerhet. Roseb AB vill nu få fler att förstå vikten med taksäkerhet.



De lagar och regler som berör taksäkerhet är minst sagt snåriga. Det är däremot viktigt att förstå att det är fastighetsägaren som är ansvarig för att lagen följs ordentligt. Undermålig fastighetsförvaltning kan resultera i att en fastighetsägare, riskerar att dömas personligt ansvarig om en olyckshändelse sker.



God taksäkerhet sparar pengar

Vad betyder taksäkerhet? Med taksäkerhet menas alla slags taksäkerhetsanordningar som finns monterade på taket. Dessa taksäkerhetsanordningar har som uppgift att skydda människor som befinner sig uppe på taket, nedanför, samt att skydda taket i sig. Takservicearbeten blir betydligt lättare och snabbare att genomföra på tak som har modern taksäkerhet. Enligt en studie som Roseb genomförde visar att det kan gå upp till upp till 40 % snabbare att skotta snö om det finns taksäkerhet på plats.



Det är oerhört viktigt med säkerhet och att kunder ställer krav på företag så att de innehar alla nödvändiga certifikat och utbildningar som krävs. Kunder ska känna sig trygg när de anlitar ett takläggarföretag. Roseb AB erbjuder nu gratis rådgivning med hänsyn till taksäkerhet samt takrenovering i Stockholm med omnejd.



Idag utför Roseb AB garantiarbeten inom alla slags typer av takarbete såsom taksäkerhet och takbyte samt att de även utför många andra tjänster inom tak så som takskottning. Firman utför alla arbeten med den senaste taksäkerheten, samt att de även har taksäkerhetskommitténs licens. Alla takläggare på Roseb har gått CW Lundbergs Taksäkerhetsutbildning vilket är en trygghetsgaranti för kunder.



Om Roseb AB
Roseb AB är en fullservice tak- och fasadläggningsfirma som grundades år 1995. Firman har ett brett utbud av tjänster som inkluderar: taksäkerhet, takrenovering, takmålning, fönsterrenovering, fasadmålning, fasadrenovering och totalentreprenad.

Inga kommentarer: