torsdag, april 02, 2020

Offertförfrågningssajt gör det enklare att välja rätt hantverkare


Företaget Hitta Hantverkare AB hjälper leverantörer och beställare att komma i kontakt gällande hantverkstjänster. De vill nu göra det enklare både för företagare i renoveringsbranschen att anskaffa nya kunder och privatpersoner att hitta en skicklig hantverkare, genom en offertfunktion.



Det är ingen enkel match att hitta rätt hantverkare. För privatpersoner som önskar anlita en hantverkare krävs det vanligtvis både tid och kunskap för att kunna jämföra de olika aktörerna på marknaden, och ofta faller de mindre firmorna utanför.



Hitta Hantverkare är en kostnadsfri tjänst där privatpersoner tryggt och enkelt kan hitta en hantverkare. Företaget matchar privatpersoner med certifierade hantverkare inom glasmästeri, fönsterrenovering, fasadrenovering, murning eller fasadmålning som kan renovera både byggnader, fastigheter och hus. Offertfunktionen har som syfte att göra likväl kunders och hantverkares vardag enklare.



Offert på nolltid

Att skapa en förfrågan om att få ett jobb utfört tar endast ett par minuter. Det enda man som privatperson behöver ange är vad det är för slags arbete man vill ha hjälp med och inom vilken tidsram det ska vara utfört. Härefter fyller man i sina kontaktuppgifter och skickar iväg förfrågan. snabbt upp till fyra svar från kvalitetssäkrade hantverkare i närområdet. De anslutna hantverksföretagen besvarar därefter förfrågan, och kunden får ta del av upp till fyra offerter. Kunden får ta det av företagens omdömen och har möjlighet att jämföra offerterna, vilket är både kostnadseffektivt och tidsbesparande.



Det är helt gratis att ta del av offertförfrågningstjänsten och när man skickar in sin offert får man svar från företag inom 24 timmar. Hitta Hantverkare samarbetar med trovärdiga och pålitliga samarbetspartners som har alla nödvändiga certifikat. Hitta en hantverkare Stockholm.



Om Hitta Hantverkare

Hittahantverkare.com drivs av Hitta Hantverkare AB. Företaget hjälper privatpersoner att hitta professionella hantverkare i Stockholm till takrenovering, fasadrenovering och fasadputs, takläggning och takbyte, tapetsering och målning, bygg och renovering samt tomt och markanläggning.

Inga kommentarer: