torsdag, april 23, 2020

Bilder, träning och swingtradeSkapligt väder de senaste dagarna! Denna morgon började fint med tidtagning på mina elever som sprang. Sämre kan man ha det. 

 


Igår kom TV-bänken och jag hann även sätta ihop den. Blev ändå helt okej, bilden är inte rättvis mot verkligheten, det ser lite tommare ut än vad det är. 


Älskade Alfons och jag på handling i tisdags. Saknar honom. 


Hej hej. 

Inatt var första natten jag sover ensam, utan de två grabbarna i hushållet. Det gick bra det också, även om det var lite ensamt. Jag får helt enkelt bara acceptera situationen och förhålla mig till det. Det skapar ju andra möjligheter såsom mer träningstid, vilket jag ska försöka ta vara på. Bara jag kommer in i allt runt omkring och får till det med bra sömn, kost, med mera så borde det även gå bra att träna på. Tror även att motivationen är med mig, annars tvingar jag mig själv tills sen kommer. 

Denna dag så tänkte jag ge mig ut på rullskidorna för det första distanspasset på en tid. Det kan ju behövas. Nu rullar jag så smått igång med träningen igen tänker jag. Har inte haft något uppehåll av den anledningen att jag mår bra av träning, istället körde jag ju mer gym en tid, vilket jag varit inne på tidigare. Får jag nu mer kondition så hoppas jag på bättre form och känsla än den senaste tiden. 
_____

Jag gjorde tre swingtrades igår:

Byggmax
Olja
Lundin Energy 

Klev in med några k i varje, lät dom ligga någon timme, sålde sedan av det jag gått in med och kunde på så sätt få några ”gratispapper”. Kul annars känns det fortsatt väldigt riskabelt och läskigt där på marknaden. Kommer nog vara det året ut är jag rädd, kanske längre än så. Den som lever får se. Men jag är övertygad att på 4-5 års sikt så står vi på nya all time highs igen!
_____

Vi hörs!

Inga kommentarer: