torsdag, april 23, 2020

Äntligen ett distanspass igen - 44 km stakningHej hej och godkväll.

Nu är vi igång med lite mer riktig träning igen. Det var på tiden. Se bara hur fet, burkig och svullen jag ser ut på bilden. Jag tog mig en tur på mina Elpexfyror idag och enligt pulsklockan så fick jag in fina 44,15 kilometer på mina 2,30 timmar. 

Rutten jag åkte var: Sportfältet, Domnarvet, Islingby, Dalsjö, Ornäs, Aspeboda, Smedsbo, Vallmora, Brusala, Bomsarvet, Kvarnsveden, Sportfältet. 

Det finaste av allt var att jag kunde köra i barüber under hela passet, det gäller att passa på när tillfälle ges. För jag är inte bara fet, jag är blek också. Två mindre gentila egenskaper. 

Jag lade in tio stycken impulser på 15 stavtag vardera under den andra halvan av passet. Måste försöka bli bättre på att lägga in dessa spurter då jag tycker mig ha tappat lite snabbhet, dessutom är det bra för tekniken och hjälper en att hitta träffen i stakningen. 

Imorgon tänkte jag försöka inviga min Skierg här på balkongen på morgonen. Om jag orkar mig upp bara, håll tummarna. På eftermiddagen väntar det ett nytt pass rullskidor. Kämpa Adam!

Inga kommentarer: