torsdag, april 30, 2020

Att flytta


Hejsan kära bloggvänner.

Jag har räknat ut att jag flyttat ungefär sju gånger i mitt liv. Få saker är väl så jobbiga som att just flytta. Det ska packas ihop saker, bäras till förbannelse, städas och så vidare i all oändlighet. Jag har ju alldeles nyligen flyttat från ett hus till en lägenhet. Nu hade jag en väldig tur som fick hjälp av goda vänner, men också att jag hade ett påsklov, så det fanns mer tid till att utföra flytten. Hade jag exempelvis bott i Stockholm så hade det hela varit krångligare. I sådana fall så hade jag anlitat en flyttfirma Stockholm och på så vis kunnat ägna mig åt saker som är betydligt roligare.  

Jag tycker inte att man kan säga att man är lat om man skulle anlita en flyttfirma. Jag vet att många gör det och är nöjda med det. Jag var faktiskt själv väldigt nära att anlita just en flyttfirma för att flytta mitt rejält tunga löpband från huset till lägenheten, men i sista sekund så fick jag tag i starka kompisar som hjälpte mig med den biten. Man ska också komma ihåg att flyttfirmorna är erfarna med att flytta tunga saker och är nog betydligt duktigare på att undvika skador på både boendet och prylarna. 

Inga kommentarer: