onsdag, april 29, 2020

6 x 1000m med 3,03 i snittStrax efter start på den femte intervallen av sex, tror jag. Simon Andersson, jag, Jimmie Johnsson, Gustav Eriksson, Eric Rosjö, Anders Danielsson-Frost och Karl-Johan Westberg
Börjar få upp lite speed i benen ändå
After run på Preem Jungfrurondellen i Falun. Simon stod för service

Godkväll kamrater!

Jag var inte så pigg innan idag. Dålig sömn, seg, lätt dåligt humör och så vidare. Men ändå lyckades jag leverera ett rätt bra pass trots allt. 

Vi började med cirka tre kilometers uppvärmningsjogg. Därefter fick jag hålla i löpskolning för de som ville. Kul att få damma av mina gamla kunskaper från friidrotten igen. Efter uppvärmningen så blev det de sedvanliga tusingarna runt Kolgården. De som springer långsammast startar först, därefter så startar snabbare och snabbare löpare. Målet är att gå i mål samtidigt på alla intervaller. Ett roligt upplägg. Kanske lite lång vila, men då får man springa desto snabbare. 

Idag höll jag ihop med Gustav Eriksson och vår plan var: 3,10 - 3,10 - 3,05 - 3,05 - 3,00 - 3,00. Det klarade vi och faktiskt snabbare än så. Kul! Benen var inte så pigga rent muskulärt, men i övrigt kändes kroppen rätt så bra och ville spela på lag för en gångs skull. Nu är det bara att mata på vidare!  

Sprang i mina Hoka Rincon idag, dom är riktigt vassa och snabba måste jag säga. 

Efter intervallerna så betade jag av några hopp ur mitt hoppstyrkeprogram, ett set av alla övningar istället för tre. Mest för att reta musklerna lite. Gick dock sådär, krampade rejält i framsida lår, så jag fick pausa mitt i vid flera gånger.. Vi avslutade sedan umgänget med kvällsvickning på Preem, trevligt!

Imorgon väntar långpass på rullskidorna. 


Inga kommentarer: