tisdag, februari 25, 2020

Till salu-sidan uppdaterad - armageddon på ingång


Stora och tråkiga saker kan vara på väg att hända i mitt liv nu, vilket också kommer innebära stora utgifter, så jag lär ha in lite deg nu framöver. Dessutom har jag förlorat nästan en årslön på två dagar på börsen. Inte kul alls. Känns som att det bara kommer fortsätta nedåt också. Hejdå alla pengar och all framtid. 

Min "till salu-sida" är nu uppdaterad med diverse smått och gott. Det går säkert att skrapa fram andra saker också, bara att höra av sig! 

Jag skulle också vilja att ni tog en liten titt på min insamling, den går väldigt knackigt nu.. Annars får ni gärna swisha mig på: "0761664997", varenda litet bidrag är att uppskatta. Tänk på att jag snart står på bar backe.. 

Ni får också tipsa om företag som skulle vilja köpa en annonsplats på sidan, eller köpa ett reklaminlägg. Annars kommer detta aldrig gå runt framöver.. Även om ett jobb som ger mer än kaffepengar hade varit av intresse, jag skulle mer än gärna ta ett sådant! 

Tack på förhand kära läsare!Inga kommentarer: