tisdag, februari 25, 2020

2,30 h stakningHej på er!

Nu har jag åter kört ett lite längre pass. Idag skippade jag rullskidorna och körde skidor istället. Det var en aning roligare. Kanske på grund av att jag till stora delar av passet hade sällskap, vad sägs om storheter som: Gilberto Panisi, Adam Larsson, Simon Andersson, Ronny Wedin, Anton Persson och så vidare. Det var kul att få hänga med lite träningskompisar och inte bara träna ensam. 

Jag skramlade ihop 2,30 timmar vilket ni kanske redan listat ut, i det tunga föret så hann jag 34,86 kilometer och klättrade hela 860 höjdmeter. Pulsen var betydligt lägre än igår med 118 i snittpuls och 143 i maxpuls. 

Det kanske är i tuffaste laget att gå från sjukdom till två längre pass, men jag måste chansa en aning och spänna bågen. Imorgon är planen en dubbeltröskel, därefter blir det vila, samt väldigt lugna och korta pass. Vi håller tummarna för en hyfsad form! 

Nackspärren från helvetet håller i sig, men jag känner inget när jag åker skidor iaf. Har tidigare haft nackspärr och ändå gjort bra prestationer. Bland annat på SM-sprinten 2013 när jag slutade på åttonde plats. Så det är inget att oroa sig över. Alfons fick testa mina Oakley Flight Jacket idag, han gör inte bort sig i dessa kan jag lova!

Inga kommentarer: