fredag, februari 14, 2020

Stakning, jobb(?) och slut på skidprofilenTjena tjena! 

Näst sista fredagen med skidprofilen. Sen lägga den ner på grund av ekonomiska skäl. Skolan i Borlänge går ju back rejält, trist. Tråkigt också då jag missar träning på denna tid och måste stressa hem på eftermiddagen för att träna. Bland det värsta jag vet är att vänta med träning till efter jobbet, känns mycket sämre och jag blir stressig som fan av det. Frågade nya skolan om jag fick fortsätta börja lite senare men det fick jag inte, dom behövde mig där. Känns ganska värdelöst faktiskt. Dessutom inte helt 100 att jag skulle bli erbjuden jobb till hösten heller, så jag är lite sugen att bara säga upp mig nu och sen får det lösa sig på ett eller annat sätt. Jobbet på skolan är ju bra med korta dagar och ledigt på loven. Men det ger mig inget intellektuellt utbyte att vara där och jag tjänar nada. Egentligen skulle jag vilja ha något jobb inom ekonomi, det är något jag verkligen gillar och brinner för. Nåväl, den som lever får se. Har ni några tips på jobb åt mig så får ni gärna höra av er!

Jag körde ett fint pass nu på morgonen uppe i Bergebo i alla fall. Två timmar stakning och på den tiden hann jag åka 30,3 kilometer och plocka 570 höjdmeter. Under den sista timmen smällde jag till med 10 impulser om 18 stavtag också i varierad terräng. 

Tre snökanoner bombade på där uppe nu, så förhoppningsvis kan dom snart förlänga slingan som nu är cirka 1,3 kilometer tur och retur. 

Nu ska jag jobba några timmar innan det äntligen blir helg igen.. Dock har jag haft en riktig långhelg med VAB, så det blir en lagom jobbvecka med en dags arbete. 

2 kommentarer:

Henrik sa...

Tack för en bra blogg. Mycket uppskattat att du skriver.

Att börja som daytrader har du säkert funderat på. Vad är den främsta orsaken till att du inte skaffar en terminal och börjar handla på heltid?

Adam Steen sa...

Tack, kul att höra :)

Haha, det är inget jag skulle klara är jag rädd. Jag har inte den kunskapen helt enkelt :)