torsdag, februari 13, 2020

2 timmar löpning med stavar

Hejsan! 

Idag bröt jag trenden med 90 minuter långa Skierg-pass på torsdagarna. Jag slog nämligen till med ett riktigt fint löppass på två timmar. Inte nog med det, jag hade även med mig stavarna när jag var ute i skogen och vinglade. 

Det var en galet fin dag idag med solsken, en temperatur kring nollan och ett lätt snötäcke i skogarna. Jag sprang på mina favorit-stigar, bland annat förbi Halla fäbodar och Muskboberget. 

Ungefär halvvägs in i passet smällde jag till med 10 x 20 steg max uppför en backe, med joggvila ner. För att försöka få upp lite tryck och snabbhet. Känns som jag tappat det en aning. Inbillar mig att det kanske är det jag tappat mest i och med att jag kört så pass lite på snö och knappt några impulser. Vem vet. 

Jag tog mina Icebug idag då det har varit minusgrader i natt, det var nog ett smart val ändå. 

Ett fint och lugnt distanspass som på sekunden blev två timmar, jag hann 20,83 kilometer och plockade 500 höjdmeter. 

Imorgon ska jag tillbaka till jobb igen, usch. 

Inga kommentarer: