torsdag, november 14, 2019

Jogg till skidspåret och sen skate+stakVisst gick det att åka skidor även idag på elljusspåret i Skräddarbacken. På sina ställen var det lite skit och sten framme. Men som sagt full åkbart! Hoppas vädret slår om och blir kallare nu igen, samt att vi får lite snöfall. 

Jag sprang upp till spåret, åkte sedan 9,5 varv där uppe och sprang sedan hem. Vartannat varv blev skate och vartannat stakning. Lugn och fin åkning bara. Totalt var jag ute och vinglade i två timmar och på den tiden hann jag med att samla 26,7 kilometer + 590 höjdmeter. 

Jag hann även med att testa min nya pannlampa som infriade alla högt ställda förväntningar, blev så till mig att jag gjorde en film som ni kan få se här:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Hur är dina erfarenheter av kompressionsunderställ vs vanliga underställ?

En bra blogg det här😃

Adam Steen sa...

Hej. Aldrig använt annat än vanligt underställ, så kan ej uttala mig om det.

Tack för det :)

Per sa...

Tjenare!
Hur tänker du med stavlängd när du kör stak + skate? Använder skatestavar? Körde nämligen skate idag men kunde inte låta bli att köra endel stakning också. Tycker dock det är svårt att få till bra känsla/teknik med långa skatestavar. Kanske en vanesak..

Keep up the good work med bloggen, inspirerande läsning för en led 3 amatör :)

Adam Steen sa...

Hej. I söndags körde jag med skatestavar då planen inte var att staka, men det blev så ändå. På detta passet körde jag med mina ordinarie stakstavar. Så klart blir ju känslan bäst på skate med längre stavar och på stakning med kortare. Du får helt enkelt använda de stavar du tycker är bäst lämpade för passet. Tränar du för att tävla i klassiskt så kanske det är lämpligast med dina kortare stavar :)

Tack så mycket! :)