söndag, oktober 06, 2019

Tre timmar stakning med SimonHej alla söndagsglada. 

Medan några av er kanske har sovit bort halva förmiddagen och några andra har tränat något annat, så har jag varit i Falun för en aktivitetsförmiddag. 

Amanda och Simons Amanda tog en löprunda i Stångtjärn runt det 20 kilometer långa Källslättenspåret. Under tiden passade jag och Simon på att staka i tre timmar. Mitt mål tidigare var att bränna av en femmil på under tre timmar, men den planen lade jag ner efter ungefär ett stavtag. Det var sex minusgrader i morse, så det rullade ganska tungt och stavfästet var inte direkt bra. Mina Elpexfyror som jag tidigare tyckt rullat ganska lätt, gjorde inte det idag kan jag lova. Simon åkte på Swenor 3-4 och hade lite tyngre rull än mig. 

Det var inte bara skidorna som rullade tungt, kroppen var lite småseg även den, så det var lagom att bara åka lugnt. Totalt blev det 2,58 h, 45,6 km och 580 höjdmeter. 

Rutten blev: hopptornen, Hosjö, Karlsbyheden, Kårtäkt, Sundborn, Skuggarvet och Lugnet. Såhär såg den ut på kartan:Förutom att kroppen var lite småseg så var det givetvis en liten grej som irriterade lite extra och det var pulsklockan. Här har man bytt märke för att den gamla Polar har ballat ur vid flertalet gånger. Idag hittade inte klockan pulsbandet, så jag fick förlita mig till den dåliga handledspulsen som inte alls är tillförlitlig. Väl hemma igen så startade jag om klockan och vips så hittade den bandet.. Lite irriterande när saker inte funkar..

Inga kommentarer: