söndag, oktober 20, 2019

Tre timmar stakning i hällregn - hellre det än att stressa iväg på snöJag och Adam Larsson

Hej hej.

Nu har jag offrat tre timmar åt er, för att ni som kände er lite sugna på att åka rullskidor idag skulle få reda på om det var värt det, eller inte. Nu kan jag komma med beskedet att det inte var värt det. Jag kan komma på många saker som var roligare än dagens misär. Men jag antar att det någonstans är välbehövligt. Tänker att jag åtminstone måste få till ett tretimmarspass i veckan. Det värsta med dagen var inte bara blåsten (givetvis nästan bara motvind) och regnet, tiden tycktes stå still och det ligger oerhörda mängder löv på vägarna. Även jag som ändå åkt rullskidor några mil i livet tycker det är läskigt med löven, speciellt utför. Du törs ju inte ploga där löven ligger med risk för att halka och man ser inte eventuella stenar eller grenar som kan göra att det tar tvärstopp. 

Egentligen är jag inte så bitter, tyckte mest att det blev ganska långtråkigt att åka idag. Jag tänkte att jag hellre var här på en rullskidstur än att åka skidor på något utlagt spår med sparad snö tillsammans med hundratals andra. Är inte det minsta sugen att ställa mig på snö än så länge och tänker att det kan vänta. Så roligt är det inte och så mycket tror jag inte det ger mig heller. Jag har ju ändå åkt skidor hela livet, så jag tror inte att jag glömt bort hur man gör. Bättre för min del att försöka få till bra pass, istället för att stressa till något skitigt konstsnöspår och bli irriterad på folk. 

Dagens runda blev till slut, efter mycket om och men tre timmar, samt 45,6 kilometer. Åkte på mina Elpexfyror

Vi hörs!

Inga kommentarer: