fredag, augusti 02, 2019

Sport- och solglasögonTjenare kära läsare!


Jag tränar ju som bekant en hel del och vid nästan alla mina träningspass så använder jag mig av olika sportglasögon. Det är ett ganska skönt verktyg att ha, speciellt när jag rör mig i hastigheter över gångfart, vilket jag i princip gör 100% av all träningstid. Det gör att jag får ett bra och skönt skydd för ögonen. Utan glasögon så brukar jag lätt få tårar i ögonen av fartvinden. Är det dessutom soligt ute så brukar jag ofta kisa, vilket ger mig huvudvärk efter ett tag, så sportglasögon är för mig att föredra i nästan alla lägen. När jag åker skidor och tävlar så blir glasögonen också ett skydd mot stavar i ögonen från framförvarande åkare.

Mister Spex så hittar du en rad olika märken från olika tillverkare. Det tycker jag är bra, så att dom inte bara har ett, eller ett fåtal märken, utan ett helt register av kända och bra varumärken. Bland annat så har dom mitt favoritmärke, vilket är Oakley. Förr har jag använt mig av lite olika märken, men de senaste åren har jag endast använt mig av just Oakley och kommer nog aldrig använda något annat märke. 

Hos Mister Spex finns även möjligheten till att få slipade sportglasögon. Jag själv är lyckligtvis förskonad från dålig syn, men jag tror att det är väldigt värdefullt för folk som lider av olika synfel att även kunna få möjlighet till slipade sportglasögon. För det är ju inte bara i vardagen som det behövs slipade glasögon, det är ju givetvis också ett måste för många även när dom tränar. Så om du har svårt att hitta några bra eller snygga sportglasögon så tycke jag att du ska kika in Mister Spex, här finns det en glasögonmodell som faller alla i smaken, garanterat!

Inga kommentarer: