torsdag, maj 30, 2019

Dagen och lite flum kring träningenHär har ni grabbarna hela dagen!

Röd och ledig dag idag. Amanda jobbar några timmar. Jag och Alfons ska snart gå på affären för att handla lite. Längs vägen ska vi också kasta lite skräp, tänker inte tillåta att vi får ett sådant massivt berg av kartonger och annat som tidigare. Att jag inte tänkt tidigare på att jag kan ta med mig kartonger och slänga dom på den närliggande sopstationen. 

Vad händer mer idag då tro? Jo, den där träningen kommer jag väl inte ifrån. Det är såklart tufft, kräver en del pusslande och uppoffrande för att få det hela att gå runt. Jag klagar inte nu, det är ju ett fantastiskt liv för det mesta jag lever. Men visst kan jag konstatera att det tidigare var enklare att bara bege sig ut på träningspass. Dock väger det mesta upp det hela nu ändå. Tanken är ju att träna lite mindre än förra året och det gör jag ju, men ändå lär det ju in lite timmar emellanåt. Idag är planen tre timmar på rullskidorna. Är faktiskt lite småsliten, men jag biter mig igenom det på bästa sätt. Dessa veckor med styrkepass i sliter lite mer än de renodlade konditionsveckorna. Jag har dock gjort bedömningen att jag behöver de styrkepassen jag kör också. Så det är bara att gilla läget. Med denna dag är det tre pass kvar innan vila, det ser jag fram emot. Blev lite fler pass i rad denna veckan för att få ihop planen. Det för att vi ska på en kryssning på lördag, det blir härligt att få komma iväg lite. 

Visst gillar jag att träna mycket och lever mycket för just träningen. Men jag vill att ni ska veta att även jag kämpar för att ta mig ut emellanåt. Det tror jag nog de flesta gör då och då. 

I sommar sen ska jag vara ledig ända till slutet av augusti när skolan och jobbet börjar igen. Det ger ju lite mer tid till träning och övrigt. Men jag tänker inte balla ur och träna satan, utan jag ska försöka hitta en bra balans mellan familjelivet och träningen. Dessutom försöka hitta och köra de passen jag tänker ger mig mest. 

Vi hörs senare efter träning och hela den biten!

Inga kommentarer: