onsdag, maj 22, 2019

Bilder, bilder, bilder och text





Under gårdagen när vi var ute i trädgården så frågade jag Alfons om han ville gunga i våra gamla TRX-liknande snören. ”Gunga, gunga” svarade Alfons och lät sig med glädje bäras upp. Bilderna ovan har både jag och Amanda skrattat ohejdat till, ganska roliga tycker vi. 



Alfons lekte omkring i värmen ute igår. Han verkar gilla att bli skitig och det blev ganska mycket tid i en jordhög. 




Stopp nere vid Jax för att slänga ytterligare ett lass med skräp från vår hög där hemma. 






Amanda tog fina bilder på Alfons från förmiddagen när jag var på träning. 




Alfons gungar på sin ”häst”, som han kallar den. 




Boris njuter i solen. 






Under gårdagen så tog vi en tur uppåt Bjusan. Jag gick, Alfons på sin trehjuling och Boris i koppel, samt lös. Efter en kilometer ser jag först en snokjävel vid vägkanten, skriker i panik till Boris att stanna, försöker kasta lite grus emot ormen så att den ska slingra iväg, vilket jag trodde den gjorde. Vi gick vidare en liten bit till innan vi vände. Tillbaka vid samma ställe så låg den där mördarormen på samma ställe igen och jag fick samma panik. Kastade på nytt lite grus mot den och denna gång ringlade den in i skogen. Vi fortsatte gå och efter några meter vänder jag mig om för att försäkra att ormen inte börjat jaga oss. Ingen orm i släptåg, men istället såg jag en älg som gick emot oss. Började få lite panik ifall den skulle jaga oss nu när Alfons och Boris var med. Jag fortsätter gå sakta och kort därefter så viker älgen in i skogen. Puh. Ett riktigt djursafari där på Bjusanvägen..!




På väg till jobbet idag så hade polisen spärrat av ett område vid Domnarvsvallen. Det stod en del Securitasvakter där runt om och jag frågade en av dom vad som hänt, men han visste inte. Samtidigt så höll grisarna på med någon form av brottsplatsundersökning där. Kanske är det någon pensionräddare som pangat av? 

Idag börjar den sista tredagars-jobbveckan innan skolavslutningen. Därefter väntar två veckor i rad med endast en dags jobb. Skönt som satan. Bara att hänga i nu. Efter jobbet idag väntar ett distanspass stakning, hörs efter det!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grisarna?

Adam Steen sa...

Skrev så med flit för att se om någon reagerade. Man måste ju få skämta till det lite emellanåt, tycker jag :)

Anonym sa...

Fick du någonsin reda på vad pensionsräddarna gjort?

Adam Steen sa...

Någon misshandel. Vet inte mer

Anonym sa...

Misshandel? Det var väl inte sådana sysslor som ”kompetensregnet” skulle rädda våra pensioner med?

Adam Steen sa...

Trodde inte det, men jag kan ha misstagit mig