onsdag, maj 22, 2019

150 minuter stakning


Blev fångad på bild idag, just som jag tog av mig till barüber!

Godkväll!

På dagens träningspass hade jag en sådan tur att jag fick sällskap av Elis Weslien. Alltid kul med sällskap och Elis är dessutom ett trevligt sällskap, så det gör inte saken sämre. Kul att diskutera under träningspassets gång med personer i en någorlunda sits som mig själv, han har nämligen också en son född samma år som Alfons. Dessutom är vi båda intresserade av träning och investeringar, så pratet går i ett.

Vi tog en tur först i Skräddarbacken där vi möttes, sedan testade vi att åka ett varv på min intervallbana (tänkte nämligen inviga den imorgon), intervallbanan såg fin ut, förutom en liten avgrävning av cykelbanan på ett ställe, men det gick att åka bredvid gudskelov och tur är väl det, för känner jag slashasarna som sköter detta rätt så kommer det ta 2-3 år innan det är fixat. 

Efter varvet runt intervallbanan så tog vi oss upp till toppen av cykelbanan, sedan åkte vi vidare runt en av mina favoritslingor: Lindan - Trollebo - Baggbo - Gyllkya - Spraxkya - Täkt - Alderbäcken - Hjärpbo - Lindan - Skräddarbacken. Lämnade av Elis i Skräddarbacken efter två timmar och åkte sedan ytterligare en halvtimme i omgivningarna där för att få ihop lite mer höjdmeter och tid. Totalt blev det 2,30 timmar, 42,4 kilometer och 435 höjdmeter, enbart stakning och med en snittpuls på 117. Jag körde på mina Elpex Team 610 med 4:or bak och 3:or fram. Snart ska jag få den nya designen av dessa, det ser jag fram emot!

Inga kommentarer: