torsdag, maj 16, 2019

Bästa supportrarna +ANNAT













Foton: Ulles ögonblick 

Tjena! 

Bilderna ovan är från gårdagskvällen, mäktiga supportrar må jag säga och väldigt fina bilder. Ser fram emot när Alfons blir lite större och kan heja på mig. Även när/om Alfons själv kommer vara med i någon tävling och jag kan heja på honom. Vem vet, den tiden kanske kommer. 

Jag är lite trött och sliten i benen idag, men inte alltför farligt ändå. Säkrar upp genom att gå med stödstrumpor idag, för att låta benen återhämta sig. Kände lite i vaderna igår när jag sprang i mina sjukt snabba Evo Carbon  men mer åt kramp- och lite ovana-hållet än ont, så dessa skor kommer jag fortsätta använda på asfalts- och gruslopp. 

Betade av en nervösgrej igår som gick bra och tänker att jag städar av de andra två (styrka + föreläsningen) idag i samma anda idag. Det fixar du Adam! 

Börsen är väldigt volatil nu, den går som en sinuskurva och minsta lilla tweet från den gode Trump gör att det svänger satan. Det är väl kanske mycket tack vare den fina uppgången tidigare i år, minsta lilla nu gör att folk blir livrädda. Jag försöker att inte bli rädd och kommer behålla de flesta av mina aktier oavsett vad som händer. Kanske skalar jag av något innehåll för att ha betalt av värdepapperslånet bara, annars kommer jag fortsätta handla både i upp- och nedgång för att bygga en fin utdelningsportfölj. Jag tänker låta min bas med investmentbolagen: Investor, Industrivärden, Kinnevik och Latour att vara oavsett, det är bolag jag känner trygghet i. Chansningen med min stora post i Swedbank kommer jag också låta vara oavsett, för jag tror den kommer ligga betydligt högre inom 1-2 år. Kommer det en krasch eller sättning så är det väl så, inom 5-10 år är den glömd. 

Hörs!

Inga kommentarer: