fredag, maj 24, 2019

30 minuter skiergTjena!

Pass 2 för dagen i hamn. Egentligen kanske för lätt och kort för att kallas träning, men men. 

På väg hem från jobbet så hämtade jag upp mina nya Oakley Frogskins (gillar den modellen starkt):Notera också att jag fick den nya Vasalöparen i brevlådan. En tidning jag gillar, men som jag typ aldrig får, av någon anledning. 

Väl hemma och inne så bytte jag om för att sedan lomma ner i källaren till min Skierg. Tidigare i veckan så tänkte jag att jag skulle köra kortare intervaller, men jag struntade i det och körde en halvtimme i förhållandevis lugnt tempo istället. Kalaset slutade på 1,59,4 min/500m i snitt, 7534 meter och en snittpuls på 147. Snabbt och smärtfritt! 

Imorgon väntar vilodag. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Man får den då man är anmäld till nåt lopp. Men du anmäler dig alltid så sent😉

Lika bra att du anmäler dig direkt, du kommer ju ändå åka oavsett👍

Adam Steen sa...

Det är nog att jag anmäler mig så sent :)

Nej, har inte råd. Måste spara pengar ;)

Anonym sa...

Anmäl dig och räkna Vasalöparen som avkastning!

Adam Steen sa...

Smart ;)